Sudedamosios dalys:
4 pakuotės įvairių skonių želatinos, padalytos
6 pakeliai nearomatizuotos želatinos, padalyti
5-3/4 puodelio verdančio vandens, padalyti
1 skardinė saldinto sutirštinto pieno
1/4 puodelio šalto vandens
Gaminimas:
Nedideliame dubenėlyje sumaišykite 1 pakuotę aromatizuotos želatinos ir 1 voką nearomatizuotos želatinos.
Maišykite su 1 puodeliu verdančio vandens, kol ištirps.
Supilkite į 13x9 colių indą, padengtą kepimo purškikliu; laikykite šaldytuve, kol sustings, bet nesukietės, apie 20 minučių.
Nedideliame dubenyje sumaišykite kondensuotą pieną ir 1 puodelį verdančio vandens.
Kitame dubenėlyje 2 vokus su nearomatizuota želatina užpilkite šaltu vandeniu; palikite pastovėti 1 minutę.
Įmaišykite 3/4 puodelio verdančio vandens.
Supilkite į pieno mišinį.
Šaukštu užtepkite 1 puodelį kreminės želatinos mišinio ant pirmojo aromatizuotos želatinos sluoksnio.
Palaikykite šaldytuve, kol sustings, bet nesukietės, apie 25 minutes.
Pakartokite nuo recepto pradžios du kartus, kaitaliodami aromatizuotą želatiną su kreminės želatinos sluoksniais.
Kiekvieną sluoksnį atšaldykite, kol sustings, bet nesukietės, ir tik tada ant viršaus dėkite kitą sluoksnį.
Paruoškite paskutinį aromatizuotos želatinos sluoksnį; šaukštu užtepkite ant viršaus.
Prieš pjaustydami 1 cm dydžio kvadratėliais, paskutinį sluoksnį palikite šaldytuve bent 1 valandą.